• +31 (0)33 7601 345

Actieve gezinsvakantie - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Actieve gezinsvakantie

Tijdens een actieve gezinsvakantie verleg je samen met de kinderen jullie grenzen. Lekker de hele dag buiten, in de bergen, in het water of misschien wel in de sneeuw? Wat jullie ook gaan doen: actief is het zeker. Sophus Travel organiseert jouw gezinsvakantie van A tot Z. Zo hoef jij je over de organisatie geen zorgen te maken. Gaan jullie mee op avontuur?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Waar gaat jouw actieve gezinsvakantie heen?

Actieve gezinsvakanties voor wie houdt van avontuur. Met het hele gezin grenzen verleggen. Tijdens een actieve gezinsvakantie ben je lekker de hele dag buiten. Of het nu een bootcamp is of outdoor-activiteiten zoals fietsen, rotsklimmen, kanoën, boogschieten, surfen of abseilen. Wat jullie ook willen doen tijdens jullie actieve gezinsvakantie: Sophus Travel maakt het mogelijk. Laat ons weten wat jullie willen doen en beleven. Dan zorgen wij ervoor dat dit mogelijk gemaakt wordt. Wij regelen jouw reis van A tot Z!

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Alle avontuurzoekers verzamelen!

Klaar om op avontuur te gaan? Mooi! Wij ook! Met onze liefde voor reizen en jarenlange ervaring in de reiswereld, nemen wij graag de organisatie van jouw actieve gezinsvakantie uit handen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons geen standaard offertes of reizen uit een boekje. Wij bieden op maat gemaakte reizen met persoonlijke aandacht. Zo stellen wij de mooiste reizen samen. Ga je met ons mee op avontuur? Neem dan contact met ons op via 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Actieve groepsreizen europa | Amerika reizen op maat | Citytrip bestemmingen europa