Actieve gezinsvakantie

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Tijdens een actieve gezinsvakantie verleg je samen met de kinderen jullie grenzen. Lekker de hele dag buiten, in de bergen, in het water of misschien wel in de sneeuw? Wat jullie ook gaan doen: actief is het zeker. Sophus Travel organiseert jouw gezinsvakantie van A tot Z. Zo hoef jij je over de organisatie geen zorgen te maken. Gaan jullie mee op avontuur?

Waar gaat jouw actieve gezinsvakantie heen?

Actieve gezinsvakanties voor wie houdt van avontuur. Met het hele gezin grenzen verleggen. Tijdens een actieve gezinsvakantie ben je lekker de hele dag buiten. Of het nu een bootcamp is of outdoor-activiteiten zoals fietsen, rotsklimmen, kanoën, boogschieten, surfen of abseilen. Wat jullie ook willen doen tijdens jullie actieve gezinsvakantie: Sophus Travel maakt het mogelijk. Laat ons weten wat jullie willen doen en beleven. Dan zorgen wij ervoor dat dit mogelijk gemaakt wordt. Wij regelen jouw reis van A tot Z!

Actieve gezinsvakantie reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen