• +31 (0)33 7601 345

Actieve groepsreizen Europa - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Actieve groepsreizen Europa

Sophus Travel organiseert actieve groepsreizen binnen en buiten Europa voor groepen groter dan 10 personen. Wij nemen jou het werk graag uit handen en regelen jouw groepsreis van A tot Z. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen Europa en daarbuiten. Ons team van specialisten stelt op basis van jouw wensen en budget de ideale groepsreis samen. Ontdek Europa met Sophus Travel!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Een groot aanbod van actieve groepsreizen in Europa

Hou je van avontuur, uitdaging en beweging en ben je op zoek naar een actieve rondreis? Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa is er altijd wel een reis die aansluit bij jouw wensen. Onze groepsreizen zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Door deze flexibele werkwijze word je reis een mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking. Of je nu als personeelsvereniging, bedrijf of dispuut een stedentrip of rondreis wilt boeken, we stellen voor jouw groep een complete reis samen.

 

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

 

Specialist in het organiseren van actieve groepsreizen

Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van actieve groepsreizen binnen en buiten Europa. Voor jou en je vrienden, clubgenoten, collega’s of vereniging. Wij zijn een kleinschalig bedrijf en hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Waar ook ter wereld, jij en de groep ervaren een unieke belevenis die tot in de puntjes geregeld is. Hier zul je nog vaak met een brede glimlach aan terugdenken. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld nemen we graag de organisatie van jouw groepsreis uit handen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw reisplannen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons. Bel ons op: 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Actieve groepsreizen europa | Amerika reizen op maat | Citytrip bestemmingen europa