Actieve Groepsreizen Europa

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Sophus Travel organiseert actieve groepsreizen binnen en buiten Europa voor groepen groter dan 10 personen. Wij nemen jou het werk graag uit handen en regelen jouw groepsreis van A tot Z. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen Europa en daarbuiten. Ons team van specialisten stelt op basis van jouw wensen en budget de ideale groepsreis samen. Ontdek Europa met Sophus Travel!

Een groot aanbod van actieve groepsreizen in Europa

Hou je van avontuur, uitdaging en beweging en ben je op zoek naar een actieve rondreis? Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa is er altijd wel een reis die aansluit bij jouw wensen. Onze groepsreizen zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Door deze flexibele werkwijze word je reis een mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking. Of je nu als personeelsvereniging, bedrijf of dispuut een stedentrip of rondreis wilt boeken, we stellen voor jouw groep een complete reis samen.

Actieve Groepsreizen Europa reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen