• +31 (0)33 7601 345

Amerika reizen op maat - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Amerika reizen op maat

Wil je graag naar Amerika en ben je benieuwd naar reizen op maat? Bij Sophus Travel maken wij jouw reis helemaal naar jouw wensen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld organiseren wij jouw reis van A tot Z. Laat ons weten wat jij wilt zien, doen en beleven in Amerika en wij gaan voor jou aan de slag om de perfecte reis samen te stellen. Ontdek Amerika met Sophus Travel!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Wat ga jij in Amerika doen met onze reizen op maat?

Op zoek naar een onvergetelijke rondreis door Amerika? Bij Sophus Travel stellen we graag de ideale reis voor jou samen. Het continent is enorm en hier valt dan ook onwijs veel te beleven. Daarom is het fijn om te reizen met een op maat gemaakte reis. Jij kiest wat je wilt zien, doen en beleven. Dan zorgen wij voor de rest. Vertel ons jouw wensen en wij maken voor jou de perfecte reis samengesteld op wat jij wilt. Bekijk de Maya ruïnes in Mexico, ga op avontuur in de regenwouden van Costa Rica, of beleef the city that never sleeps: New York. Wat jij ook wilt, bij Sophus Travel maken wij de perfecte reis afgestemd op jouw wensen.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Wanneer ga jij Amerika beleven?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om Amerika te ontdekken? Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van reizen op maat voor jou en je vrienden, clubgenoten, collega’s of vereniging. Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa is er voor iedereen wat wils. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 033 - 7601 345. Of vraag een offerte aan. Wij staan voor je klaar!

Bekijk ook eens

Citytrip bestemmingen europa | Familie rondreis amerika | Familiereizen afrika