Amerika Reizen op maat

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Wil je graag naar Amerika en ben je benieuwd naar reizen op maat? Bij Sophus Travel maken wij jouw reis helemaal naar jouw wensen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld organiseren wij jouw reis van A tot Z. Laat ons weten wat jij wilt zien, doen en beleven in Amerika en wij gaan voor jou aan de slag om de perfecte reis samen te stellen. Ontdek Amerika met Sophus Travel!

Wat ga jij in Amerika doen met onze reizen op maat?

Op zoek naar een onvergetelijke rondreis door Amerika? Bij Sophus Travel stellen we graag de ideale reis voor jou samen. Het continent is enorm en hier valt dan ook onwijs veel te beleven. Daarom is het fijn om te reizen met een op maat gemaakte reis. Jij kiest wat je wilt zien, doen en beleven. Dan zorgen wij voor de rest. Vertel ons jouw wensen en wij maken voor jou de perfecte reis samengesteld op wat jij wilt. Bekijk de Maya ruïnes in Mexico, ga op avontuur in de regenwouden van Costa Rica, of beleef the city that never sleeps: New York. Wat jij ook wilt, bij Sophus Travel maken wij de perfecte reis afgestemd op jouw wensen.

Amerika Reizen op maat reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen