• +31 (0)33 7601 345

Bedrijfsuitjes suggesties - Sophus Travel

Suggesties

Hieronder volgt een kleine selectie van ons totale aanbod. Vul het aanvraagformulier in om een uitgebreide offerte te ontvangen van de bestemming waar u met uw groep naartoe wilt. Van Berlijn tot Beijing en van Antwerpen tot AlaskaÖWij kunnen u altijd van dienst zijn!

Voor een vrijblijvende offerte klik hier.

Onderwijzers in Turkije, TunesiŽ of Marokko

Voor onderwijzend personeel Uit de grote steden kan het interessant zijn om eens kennis te maken met een land waar een groeiend deel van de Nederlandse scholieren hun wortels hebben.
Zo organiseren wij een 8-daagse reis naar Marokko, waarin het nuttige met het aangename gecombineerd wordt. Gedurende de 8-daagse reis bezoekt u een tweetal scholen en maakt u kennis met de rijke cultuur en prachtige natuur van het land. Vanuit Casablanca reist u via Fez, Meknes en Erfoud of Zagora naar Marrakech.
Voor een vrijblijvende offerte klik hier

In TunesiŽ begint uw reis in Tunis van waaruit het antieke Carthago wordt bezocht. Vervolgens gaat het verder naar de Romeinse ruÔnestad Dougga. Vanaf el Kef wordt de omgeving woestijnachtig een sterk contrast met het mediterrane en bosrijke kustgebied. Via de opgravingen van Sefetula en SbeÔtla reist u naar de woestijnstad Tozeur met haar bijzondere architectuur. Hiervandaan maakt u een mooie jeepsafari naar een aantal prachtige bergoasedorpjes. Via el Djem reist u naar Kairouan, de vierde stad van de Islam met een prachtige moskee. De reis eindigt in Sousse, de oude Fenicische nederzetting.  Voor een vrijblijvende offerte klik hier.

Het land is betoverend en van een grote culturele verscheidenheid. De schoolbezoeken geven een goed beeld van het improvisatievermogen van de docenten in dit achtergebleven gebied.Met heel eenvoudige middelen weet men toch boeiend les te geven. Het opent je ogen voor het feit dat het vele materiaal dat wij als Nederlandse docenten ter beschikking hebben wel eens ten koste kan gaan van je creativiteit. Ondanks de vele verschillen zijn er toch ook heel veel overeenkomsten zoals de liefde voor de kinderen. Hartverwarmend! Wellicht dat er volgend jaar een Tunesische delegatie naar Nederland komt !

Het nieuwe Athene

Athene heeft in het kader van de Olympische Spelen een gedaantewisseling ondergaan. De infrastructuur is sterk verbeterd, de luchthaven is vernieuwd er zijn nieuwe metrostations bijgekomen en dat allemaal in een zeer futuristische stijl! En natuurlijk mogen we het Olympisch Dorp en de indrukwekkende stadions niet vergeten. In combinatie met de klassieke bezienswaardigheden in en rond de stad is Athene een bezoek meer dan waard. Voor een vrijblijvende offerte klik hier.

Soortgelijke op de bouw- of architectuur gebaseerde reizen kunnen we ook voor u organiseren naar uiteenlopende bestemmingen als Berlijn, Praag, Londen, Barcelona, Brasilia en vele andere bouwkundig en/of architectonisch interessante plaatsen over de gehele wereld. In alle gevallen wordt u ter plekke begeleidt door in de bouwkunde en/of architectuur gespecialiseerde gidsen en zijn veelal bezoeken te regelen aan met voor uw beroepsgroep van belangzijnde instellingen en/of personen.

Tuindersreis naar Valencia

De Spaanse regio Valencia is de grootste citrusvruchtenproducent van Europa. De productie van het citrusfruit is er tot een ware wetenschap uitgegroeid die het hele jaar zorgt voor een grote bedrijvigheid in en rond de productiegebieden. Daarnaast is de regio van grote schoonheid. De witte stranden van de Costa Blanca, de zeer bezienswaardige stad Valencia en de woeste binnenlanden zorgen voor veel afwisseling. Vanuit uw strandhotel in Gandia maakt u met een gespecialiseerde gids een tocht naar de net achter de kust gelegen citrusgebieden. We brengen een bezoek aan de co-operatie en een fruitdistributiebedrijf. Ook wordt een bezoek gebracht aan een enorm distributiebedrijf alwaar de vruchten worden geclassificeerd en waarvandaan het transport plaatsvindt. Gedurende de rest van de week brengt u o.a. een bezoek aan het sfeervolle Valencia en de futuristische bouwwerken van het Palacio de les Arts en Ciencias met een van de grootste acquaria van Europa! Voor een vrijblijvende offerte klik hier.

Veteranenreizen

Duizenden Nederlanders brachten hun diensttijd in den vreemde door. Denk aan Nederlands-IndiŽ, Korea, Libanon en de SinaÔ. Veel oud-militairen houden een speciale band met zo'n land en zijn nieuwsgierig naar hoe het er daar tegenwoordig aan toe gaat. Graag zijn wij u van dienst bij het organiseren van uw veteranenreis!
Voor een vrijblijvende offerte klik hier.