• +31 (0)33 7601 345

Ons reisblog is live - Sophus Travel

Ons reisblog is live

Vanaf nu zie je onze mooie stedentrips, prachtige rondreizen, geweldige foto’s en de gave ervaringen van anderen in een compleet nieuw overzicht. Het is veel overzichtelijker en moderner geworden. Het boeken van een groepsreis wordt nu nog makkelijker én leuker! Wat zijn wij enorm trots op het resultaat!

Blog boordevol inspiratie en prachtige foto’s

Naast het reizen zelf is het ook fantastisch om te lezen over verre bestemmingen, prachtige steden en natuurlijk om even weg te dromen bij jaloersmakende foto’s. Daarom hebben wij Sophus Travel ondersteund met een blog. Op het blog lees je tweewekelijks handige informatie, inspiratie en ontzettend veel tips en tricks over reizen. Bovendien word je betoverd door de adembenemende foto’s die bij de artikelen worden geplaatst. Weet je nog niet precies waar je heen wilt reizen? Neem een kijkje op het blog en je wordt overvallen door leuke inspiratie.

Tips en tricks, nuttige informatie en nog meer

Op het blog van Sophus Travel kom je meer te weten over onze bestemmingen en geven wij je handige informatie met betrekking tot reizen. Zoek je naar tips om je handbagagekoffer voor een korte stedentrip zo efficiënt mogelijk in te pakken? Wil jij graag meer lezen over het magische Noorderlicht? Of ben je voor je rondreis door Zuid-Afrika op zoek naar de beste wijngaarden van het land? Dit en nog veel meer ga jij binnenkort lezen op het blog van Sophus Travel!

Lees meer over je bestemming

Met meer dan honderd bestemmingen zit er altijd een reis tussen die bij de groep past. Van verre exotische reizen tot stedentrips dichtbij huis en van een weekendje weg tot een lange rondreis. Bij Sophus Travel draait alles om de beleving van de groep. Het blog is voor jullie een voorproefje op een geweldige groepsreis. Want als je over je bestemming leest, dan krijg je toch opeens heel veel zin in de groepsreis? Vergeet ons niet te liken op Facebook want daar worden de blogs ook gedeeld! Wat zou jij graag op ons blog willen lezen? Deel je ideeën in de reacties en wie weet lees je het binnenkort terug op de website!


Stedentrips

Ga eens op stedentrip met een groep.


Landen Europa

Groepsreizen naar landen in Europa.


Themareizen

Ga eens op stedentrip met een groep.