• +31 (0)33 7601 345

Citytrip bestemmingen Europa - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Citytrip bestemmingen Europa

Willen jullie met collega’s, de vereniging, vrienden, het dispuut of een andere groep op citytrip en zijn jullie aan het kijken naar bestemmingen in Europa? Sophus Travel heeft meer dan 100 bestemmingen in het aanbod met stedentrips binnen en buiten Europa. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte reizen voor groepen vanaf 10 personen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

De leukste citytrip bestemmingen in Europa

Wij zijn zelf gek op reizen en hebben veel bestemmingen zelf bezocht. Zo weten wij zeker dat op de bestemmingen die wij aanbieden ook echt iets te beleven is. Met meer dan 100 bestemmingen weet je zeker dat er ook voor jullie groep een ideale bestemming is. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor diverse groepen van meer dan 10 personen. Ook voor grotere groepen kun je ons inschakelen. Reizen zijn bij ons altijd op maat gemaakt. Vertel ons jullie wensen en wij gaan aan de slag om de perfecte citytrip samen te stellen voor de gehele groep.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Welke stad ga jij ontdekken tijdens een georganiseerde citytrip?

Binnen Europa vind je bij ons diverse bestemmingen in ons aanbod. Wil jij de Spaanse steden bezoeken zoals Madrid, Barcelona of Sevilla? Of wil jij juist graag een bezoek brengen aan Scandinavië? Bekijk dan zeker eens onze reizen naar Kopenhagen of Stockholm! Ben je geïnspireerd? Neem dan contact met ons. Dan maken we voor jou en de groep de ideale reis op maat. Je belt ons op 033 - 7601 345. En willen jullie reizen met een thema zoals architectuur, kunst of culinair? Bekijk onze themareizen eens.

Bekijk ook eens

Familie rondreis amerika | Familiereizen afrika | Familiereizen europa