Citytrip Bestemmingen Europa

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Willen jullie met collega’s, de vereniging, vrienden, het dispuut of een andere groep op citytrip en zijn jullie aan het kijken naar bestemmingen in Europa? Sophus Travel heeft meer dan 100 bestemmingen in het aanbod met stedentrips binnen en buiten Europa. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte reizen voor groepen vanaf 10 personen.

De leukste citytrip bestemmingen in Europa

Wij zijn zelf gek op reizen en hebben veel bestemmingen zelf bezocht. Zo weten wij zeker dat op de bestemmingen die wij aanbieden ook echt iets te beleven is. Met meer dan 100 bestemmingen weet je zeker dat er ook voor jullie groep een ideale bestemming is. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor diverse groepen van meer dan 10 personen. Ook voor grotere groepen kun je ons inschakelen. Reizen zijn bij ons altijd op maat gemaakt. Vertel ons jullie wensen en wij gaan aan de slag om de perfecte citytrip samen te stellen voor de gehele groep.

Citytrip Bestemmingen Europa reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen