• +31 (0)33 7601 345

Familie rondreis Amerika - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Familie rondreis Amerika

Wil je met familie op rondreis in Amerika? Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van jullie familie rondreis. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld weten wij precies hoe wij de ideale rondreis moeten samenstellen voor jou en je familie. Onze reizen zijn helemaal op maat gemaakt. Wat wil jij beleven? Laat het ons weten. Dan maken wij voor jou die onvergetelijke rondreis.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Genieten tijdens een familie rondreis in Amerika

Amerika is een fantastisch continent met onwijs veel mogelijkheden. Wat je ook wilt gaan doen, cultuursnuiven, de historie induiken, of juist sportieve activiteiten: Sophus Travel zorgt dat jouw rondreis helemaal naar wens is. Wordt het Zuid-Midden-of Noord-Amerika? Er zijn oneindig veel bestemmingen om te bezoeken. Of wil je New York graag bezoeken? Ook dat is mogelijk. Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest!

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Boek nu jouw rondreis en ga met de familie op pad

Begint het al te kriebelen en kunnen jullie niet wachten tot jullie op reis kunnen? Wij ook niet! Wij kunnen niet wachten om voor jullie aan de slag te gaan om de perfecte reis samen te stellen. Vertel ons wat jullie wensen zijn. Wij organiseren jullie reis van A tot Z. Zo zijn jullie verzekerd van een onbezorgde reis. Neem contact met ons op. Bel naar 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Familiereizen afrika | Familiereizen europa | Familierondreis