Familie rondreis Amerika

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Wil je met familie op rondreis in Amerika? Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van jullie familie rondreis. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld weten wij precies hoe wij de ideale rondreis moeten samenstellen voor jou en je familie. Onze reizen zijn helemaal op maat gemaakt. Wat wil jij beleven? Laat het ons weten. Dan maken wij voor jou die onvergetelijke rondreis.

Genieten tijdens een familie rondreis in Amerika

Amerika is een fantastisch continent met onwijs veel mogelijkheden. Wat je ook wilt gaan doen, cultuursnuiven, de historie induiken, of juist sportieve activiteiten: Sophus Travel zorgt dat jouw rondreis helemaal naar wens is. Wordt het Zuid-Midden-of Noord-Amerika? Er zijn oneindig veel bestemmingen om te bezoeken. Of wil je New York graag bezoeken? Ook dat is mogelijk. Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest!

Familie rondreis Amerika reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen