• +31 (0)33 7601 345

Familiereizen Afrika - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Familiereizen Afrika

Tijdens onze familiereizen in Afrika leer je het land pas echt kennen. Bezoek de grote steden als Kaapstad en Stellenbosch, reis lang prachtige natuurgebieden of ga op safari in het Krugerpark. Of maak een boottocht om krokodillen en nijlpaarden te bekijken, ga op wijnexcursie of beklim de Tafelberg. Wat je ook wilt doen. Natuur, cultuur of juist iets actiefs. In Zuid- Afrika kom je ogen te kort. Sophus Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van rondreizen van A tot Z. We gaan graag aan de slag om ook voor jou de ideale op maat gemaakte familiereis te maken.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Ga mee met onze familiereizen en beleef Afrika

Droom jij ook van een verre, exotische reis met je familie? Wil je graag op avontuur in Afrika? Wat je ook wilt gaan doen, wij zorgen dat jouw rondreis helemaal op maat gemaakt is. Ga op safari in het Krugerpark, bezoek de prachtige natuurgebieden of geniet heerlijk op het strand. Wil jij natuur, cultuur of juist iets actiefs? Of wil je een mix van activiteiten? Laat het ons weten. Niks is ons te gek.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Wanneer ga jij Afrika beleven tijdens een van onze familiereizen?

Sophus Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van familiereizen. Weet je al precies wat je wilt gaan doen of wil je eerst nog inspiratie? Bij ons geen standaard reis, maar een reis waardoor je het land écht leert kennen. Beleven. Ontdekken. Het is onze passie om jouw droomreis waar te maken. Heb je zin om Afrika op een bijzondere manier te ontdekken tijdens onze familiereizen? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Neem contact met ons op door ons te bellen op: 033 - 7601 345 of vraag een offerte aan.

Bekijk ook eens

Familiereizen europa | Familierondreis | Georganiseerde citytrip