Familiereizen Afrika

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Tijdens onze familiereizen in Afrika leer je het land pas echt kennen. Bezoek de grote steden als Kaapstad en Stellenbosch, reis lang prachtige natuurgebieden of ga op safari in het Krugerpark. Of maak een boottocht om krokodillen en nijlpaarden te bekijken, ga op wijnexcursie of beklim de Tafelberg. Wat je ook wilt doen. Natuur, cultuur of juist iets actiefs. In Zuid- Afrika kom je ogen te kort. Sophus Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van rondreizen van A tot Z. We gaan graag aan de slag om ook voor jou de ideale op maat gemaakte familiereis te maken.

Ga mee met onze familiereizen en beleef Afrika

Droom jij ook van een verre, exotische reis met je familie? Wil je graag op avontuur in Afrika? Wat je ook wilt gaan doen, wij zorgen dat jouw rondreis helemaal op maat gemaakt is. Ga op safari in het Krugerpark, bezoek de prachtige natuurgebieden of geniet heerlijk op het strand. Wil jij natuur, cultuur of juist iets actiefs? Of wil je een mix van activiteiten? Laat het ons weten. Niks is ons te gek.

Familiereizen Afrika reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen