• +31 (0)33 7601 345

Familiereizen Europa - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Familiereizen Europa

Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van groepsreizen voor diverse groepen zoals familiereizen, bedrijven en vrienden. Het reisvirus zit in ons bloed. Wij hebben al vele bestemmingen zelf mogen ontdekken en onze passie is om deze met jou te delen. Bij ons vind je geen standaard reizen, maar wij gaan voor het écht bijzondere. Zodat jij en je familie altijd een onvergetelijke tijd hebben.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

De leuke familiereizen in Europa

Voor de leukste familiereizen in Europa ben je bij Sophus Travel op de juiste plek. Al meer dan 25 jaar organiseren wij familiereizen op maat binnen en buiten Europa. Door onze liefde voor reizen, hebben wij al veel plekken op de wereld mogen ontdekken. En nu willen wij deze graag met jou en je familie delen. Het is onze passie om jou en je familie tijdens onze familiereizen een onvergetelijke reis te bezorgen. Vertel ons wat jullie graag willen doen, zien of beleven, dan maken wij voor jullie de perfecte reis.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Ontdek het prachtige Europa

Bij ons vind je geen standaard reizen. Wij gaan voor bijzondere ervaringen zodat jij de reis op een unieke manier kunt beleven. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Je hebt bij ons dan ook altijd een vast contactpersoon. Welke reis jij ook gaat maken: wij van Sophus Travel kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw reisdromen! Vraag eenvoudig een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Familierondreis | Georganiseerde citytrip | Georganiseerde groepsreizen europa