Familiereizen Europa

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van groepsreizen voor diverse groepen zoals familiereizen, bedrijven en vrienden. Het reisvirus zit in ons bloed. Wij hebben al vele bestemmingen zelf mogen ontdekken en onze passie is om deze met jou te delen. Bij ons vind je geen standaard reizen, maar wij gaan voor het écht bijzondere. Zodat jij en je familie altijd een onvergetelijke tijd hebben.

De leuke familiereizen in Europa

Voor de leukste familiereizen in Europa ben je bij Sophus Travel op de juiste plek. Al meer dan 25 jaar organiseren wij familiereizen op maat binnen en buiten Europa. Door onze liefde voor reizen, hebben wij al veel plekken op de wereld mogen ontdekken. En nu willen wij deze graag met jou en je familie delen. Het is onze passie om jou en je familie tijdens onze familiereizen een onvergetelijke reis te bezorgen. Vertel ons wat jullie graag willen doen, zien of beleven, dan maken wij voor jullie de perfecte reis.

Familiereizen Europa reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen