• +31 (0)33 7601 345

Familierondreis - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Familierondreis

Willen jij en jouw familie een onvergetelijke familierondreis maken? Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van rondreizen voor bedrijven, verenigingen en ook wanneer jij met je familie op reis wilt. We organiseren met liefde de ideale familiereis voor jullie. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo is er een grote keuze aan bestemmingen en vind je altijd een leuke locatie. Met meer dan 25 jaar reiservaring in het organiseren van rondreizen voor groepen vanaf 10 personen, zoals je familie, weten wij precies hoe wij ook jullie een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Maak die onvergetelijke familierondreis

Wanneer je erover denkt om een familierondreis te maken, is het belangrijk om rekening te houden met ieders wensen. Dat kan soms lastig zijn. Wij helpen graag om de reis samen te stellen waar iedereen het naar zijn of haar zijn heeft. Dat kan zijn naar een van onze vele bestemmingen binnen Europa, maar ook buiten Europa bieden wij veel bestemmingen aan. Al onze rondreizen zijn op maat gemaakt. Zelf hebben wij jarenlange reiservaring en kennen hierdoor alle leuke bestemmingen. Reizen is ontdekken. Beleven. De rondreizen die wij samenstellen voor jou en je familie zijn geen standaard reizen. Wij willen dat jullie de bestemming écht beleven.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Persoonlijk contact voor een goede samenwerking

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Hierdoor heb je altijd een vast contactpersoon die precies weet waar jij naar op zoek bent. Een persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we de mooiste reizen ontwikkelen. Wij gaan graag voor jou aan de slag om een reis te organiseren die niet snel vergeten wordt. Onze rondreizen speciaal voor jou en je familie zijn van A tot Z georganiseerd. Met Sophus Travel weet je zeker dat de organisatie van jullie familierondreis in goede handen is. Geprikkeld om de wereld te ontdekken tijdens een familierondreis? Neem dan telefonisch contact op via: 033 - 7601 345 of vraag een offerte aan.

 

Bekijk ook eens

Georganiseerde citytrip | Georganiseerde groepsreizen europa | Gezinsreis amerika