Familierondreis

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Willen jij en jouw familie een onvergetelijke familierondreis maken? Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van rondreizen voor bedrijven, verenigingen en ook wanneer jij met je familie op reis wilt. We organiseren met liefde de ideale familiereis voor jullie. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo is er een grote keuze aan bestemmingen en vind je altijd een leuke locatie. Met meer dan 25 jaar reiservaring in het organiseren van rondreizen voor groepen vanaf 10 personen, zoals je familie, weten wij precies hoe wij ook jullie een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

Maak die onvergetelijke familierondreis

Wanneer je erover denkt om een familierondreis te maken, is het belangrijk om rekening te houden met ieders wensen. Dat kan soms lastig zijn. Wij helpen graag om de reis samen te stellen waar iedereen het naar zijn of haar zijn heeft. Dat kan zijn naar een van onze vele bestemmingen binnen Europa, maar ook buiten Europa bieden wij veel bestemmingen aan. Al onze rondreizen zijn op maat gemaakt. Zelf hebben wij jarenlange reiservaring en kennen hierdoor alle leuke bestemmingen. Reizen is ontdekken. Beleven. De rondreizen die wij samenstellen voor jou en je familie zijn geen standaard reizen. Wij willen dat jullie de bestemming écht beleven.

Familierondreis reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen