• +31 (0)33 7601 345

Georganiseerde groepsreizen Europa - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Georganiseerde groepsreizen Europa

Sophus Travel is gespecialiseerd in georganiseerde groepsreizen in Europa en verre bestemmingen. Ga je met een groep van minimaal 10 personen op reis en wil je dit graag van A tot Z geregeld hebben? Vertel ons je wensen en de wensen van de groep. Dan gaan wij voor jullie aan de slag. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de organisatie. Ga je mee op reis?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Georganiseerde groepsreizen in Europa

Geniet van prachtige rondreizen binnen of buiten Europa. Wil je van tevoren alles geregeld hebben? Laat dat dan over aan Sophus Travel. Met meer dan 25 jaar reiservaring hebben wij vele mooie ontdekkingsreizen mogen samenstellen in Europa. Wij zijn specialist op het gebied van georganiseerde groepsreizen voor bedrijven, families of vriendengroepen. Met meer dan 100 bestemmingen in ons aanbod, zowel binnen Europa als buiten Europa, kunnen wij voor iedereen de groepsreis samenstellen die helemaal aan eigen wensen is samengesteld.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Waar gaat jullie reis heen?

Of je nu met een groep collega’s, met je personeelsvereniging of met vrienden een onvergetelijke reis wilt maken: wij staan voor je klaar. Onze reizen worden voor minimaal 10 personen samengesteld en ook met grote groepen hebben wij veel ervaring. Laat ons weten wat de wensen van de groep zijn en wij gaan aan de slag voor een onvergetelijke reis. Wil je met onze georganiseerde groepsreizen naar Europa? Je bereikt ons op 033 - 7601 345. Je kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen voor een prijsindicatie. Wij hopen jullie reis te mogen samenstellen!

 

Bekijk ook eens

Gezinsreis amerika | Gezinsvakantie boeken | Groepsreis boeken