• +31 (0)33 7601 345

Gezinsreis Amerika - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Gezinsreis Amerika

Ontdek samen met je gezin de wereld tijdens een gezinsreis in Amerika. Sophus Travel organiseert al jarenlang reizen naar veel bestemmingen binnen en buiten Europa. Wij gaan graag aan de slag om voor jullie de ideale gezinsreis samen te stellen. Wat jij ook wilt beleven, wij realiseren het voor jou en je gezin.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

De wereld ontdekken tijdens een gezinsreis in Amerika

Met je gezin samen op avontuur en de wereld ontdekken. Wat is er mooier dan dat? Verschillende culturen leren kennen, adembenemende plekken bezoeken en je onderdompelen in de gewoonten van een land. Bij ons geen standaard reis maar een reis die net wat verder gaat. Zodat jij en je gezin, waar dan ook ter wereld, een unieke beleving hebben. Willen jullie genieten van prachtige natuur, ondergedompeld worden in cultuur en historie, of ondernemen jullie graag sportieve activiteiten? Of willen jullie een combinatie hiervan tijdens jullie gezinsreis in Amerika? Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij gaan de slag.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Wanneer boek jij die gezinsreis in Amerika

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Wij werken in een kleinschalig team. Zo heb je bij ons altijd een vast contactpersoon die precies weet waar jij naar op zoek bent. Ervaring leert ons dat door deze manier van werken, de mooiste reizen tot stand komen. Samen met jullie gaan we op zoek naar de ideale reis. Droom jij ook van een gezinsreis? Neem dan snel contact met ons op. Dan gaan wij aan de slag voor de perfecte reis. Bel ons op 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Gezinsvakantie boeken | Groepsreis boeken | Groepsreis stedentrip