Gezinsreis Amerika

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Ontdek samen met je gezin de wereld tijdens een gezinsreis in Amerika. Sophus Travel organiseert al jarenlang reizen naar veel bestemmingen binnen en buiten Europa. Wij gaan graag aan de slag om voor jullie de ideale gezinsreis samen te stellen. Wat jij ook wilt beleven, wij realiseren het voor jou en je gezin.

De wereld ontdekken tijdens een gezinsreis in Amerika

Met je gezin samen op avontuur en de wereld ontdekken. Wat is er mooier dan dat? Verschillende culturen leren kennen, adembenemende plekken bezoeken en je onderdompelen in de gewoonten van een land. Bij ons geen standaard reis maar een reis die net wat verder gaat. Zodat jij en je gezin, waar dan ook ter wereld, een unieke beleving hebben. Willen jullie genieten van prachtige natuur, ondergedompeld worden in cultuur en historie, of ondernemen jullie graag sportieve activiteiten? Of willen jullie een combinatie hiervan tijdens jullie gezinsreis in Amerika? Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij gaan de slag.

Gezinsreis Amerika reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen