• +31 (0)33 7601 345

Gezinsvakantie boeken - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Gezinsvakantie boeken

Gaan jullie met de kinderen op vakantie en willen jullie een gezinsvakantie boeken bij een echte specialist? Het valt niet altijd mee om de juiste bestemmingen en de juiste activiteiten te vinden voor jou en het gezin. Wij helpen graag! Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis om ook jullie gezinsvakantie te organiseren. Bij ons geen reizen uit een boekje maar altijd een unieke reis. Afgestemd op jouw wensen. Gaan jullie met ons mee?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Mogen wij jouw gezinsvakantie boeken?

Of je nu binnen of buiten Europa wilt reizen; in ons reisaanbod vind je een groot aanbod aan bestemmingen. Staat jullie droombestemming hier niet tussen? Laat dan weten aan welke bestemming jullie denken. Dan gaan wij aan de slag om het uit te zoeken. Wat jullie ook willen doen tijdens jullie gezinsvakantie, wij zorgen ervoor dat de gezinsvakantie helemaal aan jullie wensen voldoet.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Wanneer kies jij ervoor om jouw gezinsvakantie te boeken?

Wij kunnen niet wachten om jullie droomreis samen te stellen. We zijn een kleinschalig bedrijf. Wij kiezen heel bewust voor een persoonlijke benadering. Door deze werkwijze maken wij elke vakantie onvergetelijk. Wij toveren graag de hele gezinsvakantie een lach op jullie gezicht. En over de organisatie? Daar hoeven jullie je in ieder geval geen zorgen over te maken. Wij regelen jullie vakantie van A tot Z. Gaan jullie je gezinsvakantie bij ons boeken? Leuk! Neem contact met ons op via 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Groepsreis boeken | Groepsreis stedentrip | Groepsreizen familie