• +31 (0)33 7601 345

Groepsreis boeken - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Groepsreis boeken

Een groepsreis boeken doe je natuurlijk bij Sophus Travel! Op pad met collega’s, je vereniging, vriendengroep, familie of een andere groep? Wij nemen de organisatie uit handen en maken de perfecte reis, afgestemd op jouw wensen. Geen standaard groepsreis maar een groepsreis waarmee je een stad of land op een andere manier kunt beleven. Laat ons weten wat jullie plannen zijn, en wij gaan er mee aan de slag.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Een groepsreis voor collega’s, verenigingen, familie of vriendengroep boeken

Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van de perfecte reis voor jou en je vrienden, clubgenoten of collega’s. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, nemen wij graag de organisatie van jouw reis uit handen. Met een aanbod van meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa, hebben wij altijd een bestemming voor jouw groepsreis. Wij luisteren graag naar wat jullie als groep willen gaan doen. Dan zorgen wij voor de ideale reis die niet snel vergeten wordt. Gaan jullie op stedentrip of willen jullie reizen in een thema? Bekijk onze themareizen dan eens.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Wanneer ga jij die groepsreis boeken?

Ben je enthousiast geworden en wil je een groepsreis bij ons boeken? Leuk! Wij hebben er zin in. Voor het aanbod van bestemmingen kun je inspiratie doen op onze website. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we je alles vertellen over onze werkwijze en onze bestemmingen. Je kunt ons bereiken op 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Groepsreis stedentrip | Groepsreizen familie | Groepsreizen voor bedrijven