• +31 (0)33 7601 345

Groepsreizen familie - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Groepsreizen familie

Wanneer je zoekt naar groepsreizen voor de hele familie, wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Dat betekent dat er genoeg activiteiten te ondernemen moeten zijn en dat er voor iedereen wat wils is. Sophus Travel is met meer dan 25 jaar specialist in het organiseren van groepsreizen. Ideaal voor wanneer je op reis wilt met je familie, vereniging of vrienden. Al onze groepsreizen zijn maatwerk. Door onze flexibele werkwijze wordt jouw reis een mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Meer dan 100 bestemmingen voor groepsreizen met de hele familie

Wil je binnen Europa blijven of wil je graag verder weg? Wil je een actieve vakantie of juist lekker rustig aan doen? Er is zoveel te doen in de wereld! Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa in ons aanbod, maken wij ook voor jou de perfecte reis op maat. Vertel ons jouw wensen en wij gaan graag voor je aan de slag. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, stellen we ook jouw reis samen op basis van jouw wensen en behoeften.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Waar gaat jullie groepsreis met de familie heen?

Weten jullie als familie al precies wat jullie willen? Of twijfelen jullie nog over de bestemming en activiteiten? Er is ook zoveel te beleven! Onze specialisten helpen je graag om de perfecte reis samen te stellen. Wij zijn een kleinschalig bedrijf en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Waar ook ter wereld, jij en de groep ervaren een unieke belevenis! Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op. Wij zijn te bereiken op 033 - 7601 345. Hopelijk tot snel!

Bekijk ook eens

Groepsreizen voor bedrijven | Reis op maat | Rondreizen verre bestemmingen