Groepsreizen familie

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Wanneer je zoekt naar groepsreizen voor de hele familie, wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Dat betekent dat er genoeg activiteiten te ondernemen moeten zijn en dat er voor iedereen wat wils is. Sophus Travel is met meer dan 25 jaar specialist in het organiseren van groepsreizen. Ideaal voor wanneer je op reis wilt met je familie, vereniging of vrienden. Al onze groepsreizen zijn maatwerk. Door onze flexibele werkwijze wordt jouw reis een mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking.

Meer dan 100 bestemmingen voor groepsreizen met de hele familie

Wil je binnen Europa blijven of wil je graag verder weg? Wil je een actieve vakantie of juist lekker rustig aan doen? Er is zoveel te doen in de wereld! Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa in ons aanbod, maken wij ook voor jou de perfecte reis op maat. Vertel ons jouw wensen en wij gaan graag voor je aan de slag. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, stellen we ook jouw reis samen op basis van jouw wensen en behoeften.

Groepsreizen familie reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen