• +31 (0)33 7601 345

Groepsreizen voor bedrijven - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Groepsreizen voor bedrijven

Ben jij op zoek naar georganiseerde groepsreizen voor bedrijven? Geef je wensen dan door aan Sophus Travel. Het reisvirus zit in ons bloed. Het is onze passie om voor jou en jouw groep van minimaal 10 personen de ideale groepsreis te organiseren van A tot Z. Onze groepsreizen zijn op maat gemaakt en met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa maken wij van elke reis een onvergetelijke herinnering. Waar ga jij heen met jouw collega’s?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Kies uit leuke groepsreizen voor bedrijven

Voor uiteenlopende bedrijven organiseren we groepsreizen naar prachtige bestemmingen. Voor groepen en bedrijven vanaf 10 personen organiseren wij groepsreizen. Voor teambuilding, een stedentrip, wintersport, of een avontuurlijke incentive of jubileumreis: wij verzorgen de reis van A tot Z. Onze reizen zijn geen standaard reizen, bij ons beleef je de stad of het land op een unieke manier.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Waar neem jij jouw personeel mee naartoe?

Boek jij je reis met Sophus Travel? Dan is deze helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat jij je tijdens de reis nergens zorgen over hoeft te maken. Wij regelen alles tot in de puntjes. Kies ook voor onvergetelijke herinnering voor jou en je collega’s en boek je reis met Sophus Travel. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor al je vragen: 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Reis op maat | Rondreizen verre bestemmingen | Verre gezinsreizen