Groepsreizen voor bedrijven

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Ben jij op zoek naar georganiseerde groepsreizen voor bedrijven? Geef je wensen dan door aan Sophus Travel. Het reisvirus zit in ons bloed. Het is onze passie om voor jou en jouw groep van minimaal 10 personen de ideale groepsreis te organiseren van A tot Z. Onze groepsreizen zijn op maat gemaakt en met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa maken wij van elke reis een onvergetelijke herinnering. Waar ga jij heen met jouw collega’s?

Kies uit leuke groepsreizen voor bedrijven

Voor uiteenlopende bedrijven organiseren we groepsreizen naar prachtige bestemmingen. Voor groepen en bedrijven vanaf 10 personen organiseren wij groepsreizen. Voor teambuilding, een stedentrip, wintersport, of een avontuurlijke incentive of jubileumreis: wij verzorgen de reis van A tot Z. Onze reizen zijn geen standaard reizen, bij ons beleef je de stad of het land op een unieke manier.

Groepsreizen voor bedrijven reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen