HERE Transavia van Eindhoven naar Berlijn - Sophus Travel
  • +31 (0)33 7601 345

Transavia van Eindhoven naar Berlijn - Sophus Travel

De vijf nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport starten vanaf 17 februari naar de aantrekkelijke steden Valencia, Lissabon, Venetië (Treviso) en Istanbul en vanaf april zal ook Berlijn worden aangevlogen.

Algemeen directeur transavia.com: "We zijn blij met het succes van onze lijndiensten vanuit Eindhoven Airport. Daarom hebben we de ambitie om als er ruimte voor is op Eindhoven Airport vanaf 2013 een basis te creëren en een aantal vliegtuigen te stationeren. Door meer vanaf de regio te vliegen, spelen we in op de wens van gemak en bereikbaarheid. We zorgen ervoor dat passagiers dicht bij huis vanaf een vliegveld in de regio aan boord kunnen stappen. Ook Eindhoven Airport speelt hierop in door de bereikbaarheid te verbeteren en het gemak voor de klant te vergroten.

Mensen willen er vaker tussenuit, niet alleen met hun familie, maar ook met vrienden, vriendinnen of collega's; meer het "social travelling". En wij bieden de kans om op een leuke, makkelijke en tegelijk goedkope manier naar de zon, sneeuw of een bruisende, interessante stad te vliegen.


Stedentrips

Ga eens op stedentrip met een groep.


Landen Europa

Groepsreizen naar landen in Europa.


Themareizen

Ga eens op stedentrip met een groep.