Onze werkwijze

Bij Sophus Travel geloven we dat reizen een verrijkende ervaring moet zijn. Voor ons staat de beleving centraal en we streven ernaar om elke reis uniek te maken, perfect afgestemd op de wensen van jouw groep. Daarom hebben we een team van ervaren reisexperts die zich volledig inzetten om jouw droomreis werkelijkheid te laten worden. Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een speciale interessegroep reist, wij zorgen voor een op maat gemaakte groepsreis die aan al jullie verwachtingen voldoet.

WAAROM KIEZEN VOOR SOPHUS TRAVEL?

Maatwerk Expertise

Onze reisexperts luisteren naar jullie wensen en creëren een unieke reisroute die perfect aansluit bij de interesses van de groep.

Bestemmingen over de Hele Wereld

Of je nu droomt van een avontuurlijke trektocht door de jungle, een culturele verkenningstocht door historische steden, of ontspanning aan exotische stranden, wij hebben de perfecte bestemming voor jouw groep.

Comfort en Kwaliteit

Geniet van zorgvuldig geselecteerde accommodaties, comfortabel vervoer en professionele gidsen, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het beleven van de reis.

HOE WERKT HET?

1. Gratis oriëntatiegesprek

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!

2. Reisvoorstel

Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep

3. Boeken met vertrouwen

Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Kies voor een groepsreis op maat met Sophus Travel en maak samen herinneringen die een leven lang meegaan. Ontdek de wereld op jullie eigen manier!

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen