• +31 (0)33 7601 345

Victor Kwant & Louis Prummel - Sophus Travel

Sophus Travel

Sophus Travel is een kleinschalig bedrijf waardoor je altijd een vast contactpersoon hebt. Deze persoonlijke benadering werkt voor jou, maar ook voor ons, erg prettig. Zo halen we het beste uit onze samenwerking en komen er parels van reizen tot stand. Waar ook ter wereld, jij en de groep ervaren een unieke belevenis die tot in de puntjes geregeld is en waar je nog vaak met een brede glimlach aan zal terugdenken.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld nemen we graag de organisatie uit handen. Bij het eerste contact horen we graag welke wensen en verwachtingen je van de reis hebt. Wil je met het vliegtuig of met de bus op reis? Neem je een reisleider mee of heb je liever lokale gidsen? Ga je op basis van logies en ontbijt of volpension? We gieten de wensen in een voorstel en schaven het net zo lang bij totdat je helemaal tevreden bent.


Lees verder  

Victor Kwant

“Als fervent reiziger door Azië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Europa kon het haast niet anders dan dat ik deze passie ging combineren met mijn vakgebied. Tijdens mijn rondreizen heb ik veel ideeën opgedaan die ik wel moest delen met anderen. Daarom besloot ik als organisator van maatreizen aan de slag te gaan. Het is fantastisch om mensen een onvergetelijke reis te bezorgen; iedere stedentrip of rondreis moet een ontdekking zijn. De meeste bestemmingen hebben mijn collega en ik zelf bezocht zodat we onze klanten uitstekend kunnen helpen om de groepsreis zo fantastisch mogelijk te maken. De ingrediënten van de reis bepaal jij, wij regelen de rest!”

Louis Prummel

“Al jarenlang draai ik mee in de reiswereld. Het begon allemaal toen ik als afgestudeerde historicus cultuurreizen begeleidde naar Spanje, Duitsland, Oost-Europa en Noord-Afrika. Ik kwam zo direct in contact met reizigers, hun wensen en verwachtingen. In mijn latere functie als kwaliteitsmanager werd ik me bewust van het belang van een duidelijke informatie-uitwisseling tussen klant en reisorganisatie om tot een optimale uitvoering van een maatreis te komen. Daarom ben ik aan de slag gegaan als reisorganisator om alles tot in de puntjes voor jouw groepsreis te regelen. Het is een fantastische drijfveer om iedere keer opnieuw de ultieme reis samen te stellen voor een groep. De enthousiaste verhalen die we achteraf te horen krijgen, dat is voor ons ultiem genieten.”