Over ons

Welkom bij Sophus Travel

dé specialist in het organiseren van unieke groepsreizen op maat. Bij ons staat het creëren van onvergetelijke ervaringen centraal, waarbij we de wensen en verwachtingen van elke reiziger nauwlettend in acht nemen. Als kleinschalige reisorganisatie hebben we bewust gekozen voor een persoonlijke benadering, waardoor we in staat zijn om maatwerk te leveren en uw droomreis werkelijkheid te laten worden.

Ons verhaal begon met een gedeelde passie voor reizen en het verlangen om anderen te laten genieten van de prachtige diversiteit die de wereld te bieden heeft.

Wat maakt Sophus Travel uniek?

Het antwoord ligt in onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit. Wij begrijpen dat elke groep uniek is, met eigen interesses, budgetten en reiswensen. Daarom luisteren we aandachtig naar uw ideeën en behoeften, en gaan we vervolgens aan de slag om een reis op maat te ontwerpen die perfect past bij de dynamiek van uw groep.

Wij beschikken over uitgebreide kennis van bestemmingen over de hele wereld en hebben een netwerk van betrouwbare partners opgebouwd. Of u nu droomt van een culturele ontdekkingsreis, een avontuurlijke trektocht of een meet ontspannen reis, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Duurzaam REIZEN MET een positieve IMPACT OP DE BESTEMMING

Bij Sophus Travel geloven we in duurzaam toerisme en streven we ernaar om reizen te organiseren die een positieve impact hebben op zowel de bestemming als de lokale gemeenschappen. Wij selecteren accommodaties en activiteiten met zorg, met respect voor de natuur en cultuur van elke plek die we bezoeken.

Ontdek de wereld met Sophus Travel en ervaar de magie van een op maat gemaakte groepsreis. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw reisavontuur beginnen!

Victor kwant

Maatwerkreis specialist

Meer over Victor

Ontdek de wereld door de ogen van een gepassioneerde reiziger! Mijn naam is Victor Kwant, en als fervent reiziger heb ik de schoonheid van Azië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika en Europa mogen ervaren. Het was voor mij een logische stap om mijn liefde voor reizen te verenigen met mijn vakgebied. Uit deze samensmelting ontstond mijn rol als reisorganisator, gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen.

Mijn eigen avonturen hebben mij geïnspireerd tot het delen van unieke reisideeën met anderen. Als reisorganisator voor maatreizen heb ik mezelf ten doel gesteld om mensen onvergetelijke reiservaringen te bieden. Of het nu gaat om een bruisende stedentrip of een betoverende rondreis, elke bestemming heeft zijn eigen ontdekkingsreis te bieden.

Samen met mijn collega heb ik persoonlijk vele bestemmingen verkend, zodat we onze klanten uitstekend kunnen bijstaan bij het vormgeven van hun groepsreis. Bij ons bepaal jij de ingrediënten van jouw reis, en wij zorgen voor de perfecte uitvoering. Van adembenemende uitzichten tot culturele hoogtepunten, wij staan garant voor een reiservaring die aansluit bij jouw wensen.

Wil jij ook een unieke groepsreis op maat? Laat mij je begeleiden op een ontdekkingsreis die al jouw verwachtingen overstijgt. Neem vandaag nog contact op, en samen maken we van jouw reis een onvergetelijk avontuur!

Louis prummel

Maatwerkreis specialist

Meer over Louis

Welkom bij de reiswereld vol passie en expertise! Ik ben Louis Prummel, een doorgewinterde professional in de reisbranche met een achtergrond als historicus. Mijn reisavontuur begon met het begeleiden van cultuurreizen naar betoverende bestemmingen zoals Spanje, Duitsland, Oost-Europa en Noord-Afrika. Daar kwam ik rechtstreeks in contact met reizigers, hun verlangens en verwachtingen.

In mijn latere rol als kwaliteitsmanager groeide mijn bewustzijn van het cruciale belang van heldere communicatie tussen klanten en reisorganisaties. Het streven naar een optimale uitvoering van maatreizen werd mijn drijfveer, en daarom heb ik de stap gezet naar het vak van reisorganisator. Mijn doel is om elk aspect van jouw groepsreis tot in de puntjes te regelen.

Het samenstellen van de ultieme reis voor jouw groep is voor mij een fantastische uitdaging. Als reisorganisator put ik uit mijn ervaring en kennis om de verwachtingen te overtreffen. Het ultieme genot voor ons is het horen van de enthousiaste verhalen achteraf, wat ons motiveert om steeds opnieuw onvergetelijke reiservaringen te creëren.

Laat mij jouw groepsreis transformeren in een onvergetelijk avontuur. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik als maatwerkreis expert jouw reiswensen waar kan maken!

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen