Recensies en reiservaringen

Uiteraard zijn wij altijd erg blij wanneer we positieve recensies binnenkrijgen over de reiservaring van onze klanten. Wanneer u ons uw reiservaring toezendt, plaatsen wij hem, met uw goedvinden, op onze website. Ook naar uw foto’s en video’s zijn wij heel nieuwsgierig.

Onderstaand kunt u een aantal reacties lezen van klanten, die aan een door Sophus Travel georganiseerde reis hebben deelgenomen.

Monique de VosMonique de Vos
10:37 09 Apr 24
Sophus heeft onze inspiratiereis geregeld, het ia een heel leuk programma geworden en alles was top geregeld!
MarthaMartha
14:14 13 Nov 23
Onze groepsreis naar Cyprus was prachtig.Goed hotel, veel gezien en een super goede gids. Een aanrader
Caroline de JongCaroline de Jong
11:28 08 Nov 23
Erg tevreden over Sophus Travel als reisorganisatie: fijne en snelle communicatie, goede planning en goed georganiseerde groepsreis!
Margreet SiekmannMargreet Siekmann
08:15 21 Apr 23
Voor onze bewonersvakantie kozen we ervoor om deze speciale reis te laten organiseren door Sophus Travel. En wat een goede keus was dát. Al het plan- en regelwerk is ons uit handen genomen. Vanaf het allereerste contact met Louis Prummel (onze contactpersoon) werden we goed en vriendelijk geholpen, ook was hij goed bereikbaar voor vragen. Als we het nog eens over mogen doen, zouden we niets veranderen.Bedankt, Sophus Travel
js_loader

Reizigersreactie; 8 dagen naar Zamora en Omgeving in de Semana Santa

Langs deze weg willen we laten weten dat de reis naar Spanje een groot succes is geweest! Uw tip om de Semana Santa in Zamora door te brengen in plaats van Sevilla of Salamanca was een schot in de roos! Zamora bleek een mooie en heel gezellige stad en de processies waren minstens op het niveau van die van Sevilla of Salamanca. Bovendien vond ik ze beduidend authentieker. Ook van de boottocht door de prachtige Canyon van de Duero hebben we erg genoten om maar niet te spreken van het bezoek aan de Bodega in Toro waar ze trouwens voor een geweldige lunch hebben gezorgd! Ons hotel was eenvoudig maar bood een uitstekende regionale keuken en een gezellige heel Spaanse sfeer. Kortom we zijn blij dat we op uw aanraden voor deze onbekende regio hebben gekozen. We hebben daarmee een stukje ‘authentiek Spanje’ leren kennen.

Reizigersreactie; Sportieve reis naar Aragón en Barcelona

Blij u te melden dat we in goede gezondheid zijn teruggekeerd uit Aragón. Niet dat ik er aan getwijfeld heb of we weer gezond thuis zouden komen, maar deze reis was toch beduidend anders dan wat we tot nu toe gewend waren te doen. Zend uw complimenten svp aan onze instructeurs Santi en Alfonso, heerlijke jongens en zeer professioneel! Onder hun leiding durf je een sprong van 14 meter wel aan. We hebben zeer genoten van het abseilen, raften en wandelen in deze wonderschone streek. Ook de picknicks in de vrije natuur waren een topbeleving en jullie hotel, hoewel eenvoudig, was het mooiste waar ik ooit geweest ben! De teamspirit binnen onze afdeling is er inderdaad door vergroot, een mooie bijkomstigheid.

Reizigersreactie; Emilia Romagna

De Emilia Romagna heeft ’t! Daar zijn wij wel achter gekomen gedurende onze meer dan geslaagde reis naar deze regio. De steden Bologna, Ferrara en Ravenna overtroffen onze stoutste verwachtingen! Met name Bologna en Ferrara zijn adembenemende juweeltjes van renaissance-architectuur en vol van Italiaanse frivoliteit. Bovendien was het in Ferrara goed fietsen met de bij het hotel te lenen fietsen. Ravenna moet het vooral hebben van zijn prachtige mozaïeken maar die zijn dan ook adembenemend. We waren blij met ons centrumhotel in Ferrara zodat we ’s avonds heerlijk konden flaneren “kijken en bekeken worden” in deze onvolprezen stad.

Reizigersreactie; Wat hebben we toch een slecht leven..

Dat was vaak te horen van onze 68 deelnemers aan boord van ons Kingsize jacht de ms “Cristal” van de maatschappij “Louis Cruises”. Als personeelsvereniging moet je steeds iets nieuws bedenken voor je leden en nu wilde men eens gaan cruisen.Dat hadden we tien jaar geleden ook al eens gedaan en gezien het succes van toen hebben we weer gekozen voor dezelfde route. Het grote verschil was het schip want die kleine scheepjes van toen zijn door de opkomst van het cruisen inmiddels vervangen door iets grotere kastelen waarvan ons schip de “Cristal”nog redelijk aan de maat was.Met een kleine 700 passagiers én een bemanning van 400 man/vrouw die altijd voor je klaar staan én een geweldig weertje is het puur genieten. Zoals u al kon lezen, de belangstelling voor de cruise was groot en dan komt het probleem om al die mensen vliegend te vervoeren naar de opstapplaats. Zeker als je publiek niet wil vliegen met een “enge”maatschappij kom je bij de KLM terecht en die is niet gemakkelijk voor grote groepen. Maar met wat “trucjes” en aanpassingen kom je ook bij de KLM ver en op zaterdag 7 juni was iedereen in Istanbul aan boord en kon het feest beginnen. De eerste indruk was geweldig, een fantastisch uitziend en goed onderhouden schip met in elke categorie ruime schone hutten. Hun categorie als drie sterren cruise was echt iets te bescheiden gekozen want volgens de cruise kenners mocht er echt wel een sterretje bij.
En dan het eten, wat een geweldige variatie!! Sonja Bakker zou onder luid gejuich gillend overboord gesprongen zijn bij het aanzien van deze hoornen des overvloed. Wij gelukkig niet en hebben met volle teugen en happen genoten van dit alles. Aan boord bleek dat de rederij een all-inclusief arrangement aanbood voor de drankjes aan boord.Voor een bescheiden bedrag kon je onbeperkt al dan niet alcoholische drankjes gebruiken tijdens de reis. Gezien de prijzen daarvan was dat een aantrekkelijk aanbod en ik weet (bijna) geen deelnemer die dit niet bestelde.
Wat ik wel denk is dat men zeker zal overwegen om met dit aanbod in de toekomst door te gaan want voor de maatschappij is dat zeker bij onze groep niet echt winstgevend geweest! In de havens konden onze deelnemers boeken voor excursies. In de wetenschap dat de excursies aan boord vaak schrikbarend duur zijn hebben we onze “eigen” touroperator “Sophus Travel”deze laten verzorgen en kon iedereen daar wel of niet op inschrijven. Volle bussen met tevreden klanten voor minder dan de helft van de aan boord geldende prijzen waren het resultaat. Op Rodos werd alleen een bus gehuurd en gingen we de hele dag op stap ook naar plaatsen waar het toeristencircus niet zo vaak kwam en werd het een geweldige dag
In een heerlijk tempo bezochten we Patmos, Kreta, Rodos, Myconos, Santorini, Athene en Kusadasi met het beroemde Efeze. Wilde je van boord of niet, alles kon en mocht want het is jouw vakantie. Maar veel mensen kamen er achter dat cruisen niet echt een rustvakantie is want je bent steeds bezig en actief.
Dat het EK voetbal aan de gang was in Europa ging niet aan ons voorbij. De voetbalgekke Griekse gastheren hadden op twee plaatsen een projectiescherm geplaatst en dus werden door ons de wedstrijden van de Hollanders met veel plezier bekeken compleet met het Wilhelmus en de oranje versieringen.
Zelfs werden er hapjes voor ons geserveerd tijdens de uitzending, het kon niet op! Maar toen speelde de Hollanders nog geweldig en wonnen nog… Na een week varen kwamen weer aan in de haven van Istanbul. Nog één nacht met elkaar in het “Grand Hillarium” hotel en in twee groepen werd de thuisreis ondernomen.Ook nu weer bleek dat veel hoteleigenaren in die stad last hebben van hoogmoedswaanzin en zichzelf de toevoeging “Grand” geven ook als ze maar 62 en zelfs erg kleine kamertjes hebben.Maar de ligging was goed en centraal dus dat maakte het weer goed. Met de vertrouwde KLM werd iedereen weer op twee vluchten naar Schiphol gevlogen en kwam een eind aan een geweldige reis met alleen maar tevreden deelnemers. De reisleiding werd bedolven onder de vele complimenten. Maar de reis kon eigenlijk bij het vertrek al niet meer stuk met de goede voorbereiding, het meedenken én samenwerking van Sophus Travel zoals we dat van hun inmiddels al gewend zijn. Dus iedereen tevreden en bestuurders, nu weer iets nieuws bedenken.

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen