• +31 (0)33 7601 345

Reis op maat - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Reis op maat

Jouw reis op maat gemaakt? Schakel dan de specialisten van Sophus Travel in. Met meer dan 25 jaar ervaring en een liefde voor reizen, weten wij van elke reis een onvergetelijke ervaring te maken. Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht. Of het nu met je collega’s, vereniging, familie of vrienden is: wij maken de reis die jullie niet snel zullen vergeten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Jouw reis op maat gemaakt voor een onvergetelijke reis

Waar gaat jouw reis naar toe? Weet je al precies waar je heen wilt of twijfel je nog over de bestemming of over de te ondernemen activiteiten? In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. En staat jouw gewenste bestemming niet tussen ons aanbod? Laat het ons dan weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Onze reizen zijn op maat gemaakt en hierdoor altijd uniek. Geef jouw wensen aan ons door en we gaan voor je aan de slag.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Geregeld van A tot Z

Boek je reis met Sophus Travel en je weet zeker dat de organisatie in de juiste handen ligt. Wij regelen jouw reis op maat en van A tot Z. Zo hoef jij je tijdens je reis geen zorgen te maken over de organisatie. Wij vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Bij ons heb je altijd een vast contactpersoon. Iemand die met je meedenkt en verder kijkt dan de standaard reizen. Boek je je reis bij ons, dan ga je voor die onvergetelijke ervaring. Wij gaan graag voor jou aan de slag. Leg je wensen voor in een telefonisch gesprek. We zijn te bereiken op 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Rondreizen verre bestemmingen | Verre gezinsreizen | Verre groepsreizen