Rondreizen verre bestemmingen

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Ben je aan het nadenken over rondreizen naar verre bestemmingen? Afrika, Amerika, Azië of misschien wel ergens anders heen? Wij van Sophus Travel helpen je graag om de perfecte rondreis samen te stellen. Onze rondreizen zijn altijd op maat gemaakt en geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Op reis met de vereniging, collega’s of een grote vriendengroep? Jullie zijn van harte welkom om de reis bij ons te boeken. Bij ons boek je geen standaard reis. Wij willen juist verder gaan en je echt iets laten beleven. Zo heb je altijd een onvergetelijke ervaring.

Waar ga jij heen met onze rondreizen naar verre bestemmingen?

Dus, je wilt graag een rondreis boeken en je bent aan het kijken naar verre bestemmingen. Wij kijken graag naar jouw wensen. Wat dacht je ervan om de Chinese muur te bewandelen, salsa te dansen in Cuba of om tempels te bezoeken in Myanmar? Als echte reisliefhebbers hebben wij de leukste plekken ontdekt. En deze delen wij nu graag met jou. Met meer dan 100 bestemmingen in ons aanbod is er nog zoveel te ontdekken. Bij ons geen standaard reis, maar rondreizen die altijd net dat beetje extra hebben. Want de wereld is er om ontdekt te worden!

Rondreizen verre bestemmingen reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen