• +31 (0)33 7601 345

Verre gezinsreizen - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Verre gezinsreizen

Samen met de kinderen de wereld verkennen, dat kan tijdens de verre gezinsreizen van Sophus Travel. Hen kennis laten maken met andere landen en culturen. Sophus Travel helpt graag om jullie gezinsreis te verzorgen van A tot Z. Onze reizen worden in overleg met jou samengesteld. Wij gaan net zo lang door met aanpassen totdat jouw reis helemaal naar wens is.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Jullie horizon verleggen tijdens verre gezinsreizen

Wil je je horizon verleggen als gezin? Onze verre gezinsreizen gaan weg van de begaande banen. Geen standaard reis maar echt een belevenis. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Bekijk voor inspiratie enkele bestemmingen in ons reisaanbod. Staat jouw droombestemming hier niet tussen? Geen zorgen! Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Dan kijken wij naar mogelijkheden. Onze gezinsreizen zijn helemaal op maat gemaakt. Wat je ook wilt doen: wij zorgen dat het hele gezin het naar zijn zin heeft.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Waar gaan jullie heen?

Dus, jullie willen een verre reis maken? Weten jullie al wat jullie willen of zijn jullie er nog niet helemaal uit? Met jarenlange ervaring in de reiswereld gaan wij graag aan de slag om ook voor jullie de perfecte rondreis samen te stellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Verre groepsreizen | Verzorgde stedentrip | Actieve gezinsvakantie