• +31 (0)33 7601 345

Verre groepsreizen - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Verre groepsreizen

Met onze verre groepsreizen ervaar en beleef je de wereld op een unieke manier. Met onze liefde voor reizen en onze jarenlange ervaring in de reiswereld, nemen wij graag de organisatie van jouw groepsreis uit handen. Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa weten wij voor iedere groep de ideale bestemming te vinden. Of je nu met collega’s, vrienden, familie, de vereniging of een andere groep met 10 of meer personen op reis wilt: wij verzorgen jouw reis van A tot Z.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Maak een keuze aan het grote aanbod verre groepsreizen

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken. Reizen op de manier die jij wenst. Tijdens onze groepsreizen ervaar je een land echt. Onze groepsreizen zijn altijd op maat gemaakt. Geef aan wat jij graag wilt ervaren of wat voor idee jij hebt bij een verre groepsreis. Dan gaan wij voor jou aan de slag om de perfecte reis samen te stellen. En wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem! Wij gaan net zo lang door met aanpassen tot de reis precies aansluit bij jouw wensen.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Ga op ontdekkingstocht!

Ben je geïnteresseerd in nieuwe culturen en schuilt er in jou een echte ontdekkingsreiziger? Dan zijn de verre groepsreizen van Sophus Travel wat voor jou. De wereld is er om ontdekt te worden. Om te beleven. Onze reizen zijn dan ook geen standaardreizen uit een boekje. Wij willen dat jij de wereld echt ervaart. Daardoor zijn onze reizen nét even anders. Ga je met ons mee op ontdekkingstocht? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Verzorgde stedentrip | Actieve gezinsvakantie | Actieve groepsreizen europa