Verre Groepsreizen

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Met onze verre groepsreizen ervaar en beleef je de wereld op een unieke manier. Met onze liefde voor reizen en onze jarenlange ervaring in de reiswereld, nemen wij graag de organisatie van jouw groepsreis uit handen. Met meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa weten wij voor iedere groep de ideale bestemming te vinden. Of je nu met collega’s, vrienden, familie, de vereniging of een andere groep met 10 of meer personen op reis wilt: wij verzorgen jouw reis van A tot Z.

Maak een keuze aan het grote aanbod verre groepsreizen

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken. Reizen op de manier die jij wenst. Tijdens onze groepsreizen ervaar je een land echt. Onze groepsreizen zijn altijd op maat gemaakt. Geef aan wat jij graag wilt ervaren of wat voor idee jij hebt bij een verre groepsreis. Dan gaan wij voor jou aan de slag om de perfecte reis samen te stellen. En wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem! Wij gaan net zo lang door met aanpassen tot de reis precies aansluit bij jouw wensen.

Verre Groepsreizen reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen