• +31 (0)33 7601 345

Verzorgde stedentrip - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Verzorgde stedentrip

Met Sophus Travel kies jij voor een geheel verzorgde stedentrip speciaal voor jou gemaakt. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze rondreizen zijn uniek en worden voor iedereen persoonlijk op maat gemaakt. Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht. Dus als jij met je vereniging, collega’s, families of vriendengroep wilt genieten van een geheel verzorgde stedentrip, dan gaan wij voor jou aan de slag. Geen standaard reizen, maar een onvergetelijke ervaring. Daarvoor kies je Sophus Travel.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Boek die geheel verzorgde stedentrip

Bij Sophus Travel hebben wij jarenlange ervaring met het organiseren van de perfecte reis. Door onze liefde voor reizen, hebben wij zelf vele bestemmingen bezocht en kunnen hierdoor voor jou een verzorgde stedentrip tot in de puntjes uitwerken. Of je nu binnen of buiten Europa wilt blijven en of je nu met vrienden of met collega’s gaat: niets is ons te gek. Tapas eten in de stad van Gaudi, een weekendje Brugge of iets heel anders zoals het prachtige werelderfgoed Dubrovnik. Kies je voor ons, dan kies je niet voor een standaard reis. Wij willen dat jij de wereld beleeft. Daarvoor weten wij de leukste bestemmingen.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Waar gaat jouw stedentrip naar toe?

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Jouw wensen staan bij ons centraal. Wil je graag op reis en ben je op zoek naar een verzorgde stedentrip? Laat dit dan aan ons over. Vertel ons je wensen en voorkeuren en wij gaan aan de slag op de perfecte reis voor jou samen te stellen. Wil je graag de wereld ontdekken? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op 033 - 7601 345.

Bekijk ook eens

Actieve gezinsvakantie | Actieve groepsreizen europa | Amerika reizen op maat