Verzorgde Stedentrip

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Met Sophus Travel kies jij voor een geheel verzorgde stedentrip speciaal voor jou gemaakt. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze rondreizen zijn uniek en worden voor iedereen persoonlijk op maat gemaakt. Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht. Dus als jij met je vereniging, collega’s, families of vriendengroep wilt genieten van een geheel verzorgde stedentrip, dan gaan wij voor jou aan de slag. Geen standaard reizen, maar een onvergetelijke ervaring. Daarvoor kies je Sophus Travel.

Boek die geheel verzorgde stedentrip

Bij Sophus Travel hebben wij jarenlange ervaring met het organiseren van de perfecte reis. Door onze liefde voor reizen, hebben wij zelf vele bestemmingen bezocht en kunnen hierdoor voor jou een verzorgde stedentrip tot in de puntjes uitwerken. Of je nu binnen of buiten Europa wilt blijven en of je nu met vrienden of met collega’s gaat: niets is ons te gek. Tapas eten in de stad van Gaudi, een weekendje Brugge of iets heel anders zoals het prachtige werelderfgoed Dubrovnik. Kies je voor ons, dan kies je niet voor een standaard reis. Wij willen dat jij de wereld beleeft. Daarvoor weten wij de leukste bestemmingen.

Verzorgde Stedentrip reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen