Georganiseerde Citytrip

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Tijdens een georganiseerde citytrip van Sophus Travel ontdek je een stad op een andere manier dan dat je normaal zou doen. Wij gaan namelijk niet voor een standaard reis, maar kiezen ervoor om jou echt iets te laten beleven. Met meer dan 25 jaar reiservaring, organiseren wij jouw citytrip van A tot Z. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de organisatie. Verenigingen, bedrijven en andere groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht.

Zie, doe en beleef tijdens een georganiseerde citytrip

Wil jij met de groep binnen Europa blijven of misschien wel naar New York? Wat jij ook wilt: niks is ons te gek. Iedere citytrip wordt door ons op maat gemaakt en is dus volledig afgestemd op de wensen van de groep. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Of je nu een weekendje naar Antwerpen wilt of groots wilt uitpakken en met de groep naar New York wilt: wij regelen het. Of wat dacht je van Barcelona, Reykjavik of Venetië? In ons reisaanbod van stedentrips vind je veel bestemmingen; zo kunnen wij voor elke groep een onvergetelijke georganiseerde reis maken.

Georganiseerde Citytrip reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen