Georganiseerde Groepsreizen Europa

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Sophus Travel is gespecialiseerd in georganiseerde groepsreizen in Europa en verre bestemmingen. Ga je met een groep van minimaal 10 personen op reis en wil je dit graag van A tot Z geregeld hebben? Vertel ons je wensen en de wensen van de groep. Dan gaan wij voor jullie aan de slag. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de organisatie. Ga je mee op reis?

Georganiseerde groepsreizen in Europa

Geniet van prachtige rondreizen binnen of buiten Europa. Wil je van tevoren alles geregeld hebben? Laat dat dan over aan Sophus Travel. Met meer dan 25 jaar reiservaring hebben wij vele mooie ontdekkingsreizen mogen samenstellen in Europa. Wij zijn specialist op het gebied van georganiseerde groepsreizen voor bedrijven, families of vriendengroepen. Met meer dan 100 bestemmingen in ons aanbod, zowel binnen Europa als buiten Europa, kunnen wij voor iedereen de groepsreis samenstellen die helemaal aan eigen wensen is samengesteld.

Georganiseerde Groepsreizen Europa reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen