Groepsreis Boeken

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Een groepsreis boeken doe je natuurlijk bij Sophus Travel! Op pad met collega’s, je vereniging, vriendengroep, familie of een andere groep? Wij nemen de organisatie uit handen en maken de perfecte reis, afgestemd op jouw wensen. Geen standaard groepsreis maar een groepsreis waarmee je een stad of land op een andere manier kunt beleven. Laat ons weten wat jullie plannen zijn, en wij gaan er mee aan de slag.

Een groepsreis voor collega’s, verenigingen, familie of vriendengroep boeken

Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van de perfecte reis voor jou en je vrienden, clubgenoten of collega’s. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld, nemen wij graag de organisatie van jouw reis uit handen. Met een aanbod van meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa, hebben wij altijd een bestemming voor jouw groepsreis. Wij luisteren graag naar wat jullie als groep willen gaan doen. Dan zorgen wij voor de ideale reis die niet snel vergeten wordt. Gaan jullie op stedentrip of willen jullie reizen in een thema? Bekijk onze themareizen dan eens.

Groepsreis Boeken reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen