• +31 (0)33 7601 345

Groepsreis stedentrip - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Groepsreis stedentrip

Wat is er nu leuker dan met je collega’s, vereniging, bedrijf of andere groepen een groepsreis of een stedentrip te boeken? Wat jullie ook willen doen tijdens jullie groepsreis of stedentrip, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Met jarenlange ervaring in de reiswereld weten wij hoe wij groepsreizen en stedentrips moeten samenstellen. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Bij ons kies je niet voor een standaard reis. Wij gaan net een stapje verder om jou een unieke beleving te geven.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Ga mee op groepsreis of een stedentrip

Rondreizen, stedentrips of zakenreizen voor groepen: wij regelen het allemaal. Geniet van je eigen reistempo en bepaal zelf wat je wilt doen. Wij nemen de wensen van de hele groep mee en brengen in kaart hoe jullie ideale reis eruitziet. Kies uit een van de vele bestemmingen binnen Europa, zoals bijvoorbeeld Barcelona, Valencia of Reykjavik. Of willen jullie met de groep eens flink uitpakken en een stedentrip naar New York boeken? Niks is ons te gek! Laat ons jullie wensen weten en wij organiseren jullie groepsreis van A tot Z.

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Groepsreizen en stedentrips voor allerlei groepen: klein of groot

Sophus Travel is de specialist voor het organiseren van de perfecte reis voor diverse soorten groepen. Bij ons kun je terecht wanneer je een rondreis wilt maken maar ook diverse stedentrips vind je in ons aanbod. Voor groepen vanaf 10 personen stellen wij een complete reis samen, uniek en volledig op maat gemaakt. En ook grote groepen zijn bij ons van harte welkom. Wij zijn een kleinschalig bedrijf en hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bij ons heb je altijd een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van jouw persoonlijke wensen. Ervaring leert dat persoonlijk contact ervoor zorgt dat de mooiste reizen samengesteld kunnen worden, precies afgestemd op jouw wensen. De perfecte groepsreis of stedentrip voor jou samenstellen: dat is waar wij het voor doen. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 033 - 7601 345.

 

Bekijk ook eens

Groepsreizen familie | Groepsreizen voor bedrijven | Reis op maat