Groepsreis Stedentrip

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Wat is er nu leuker dan met je collega’s, vereniging, bedrijf of andere groepen een groepsreis of een stedentrip te boeken? Wat jullie ook willen doen tijdens jullie groepsreis of stedentrip, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Met jarenlange ervaring in de reiswereld weten wij hoe wij groepsreizen en stedentrips moeten samenstellen. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Bij ons kies je niet voor een standaard reis. Wij gaan net een stapje verder om jou een unieke beleving te geven.

Ga mee op groepsreis of een stedentrip

Rondreizen, stedentrips of zakenreizen voor groepen: wij regelen het allemaal. Geniet van je eigen reistempo en bepaal zelf wat je wilt doen. Wij nemen de wensen van de hele groep mee en brengen in kaart hoe jullie ideale reis eruitziet. Kies uit een van de vele bestemmingen binnen Europa, zoals bijvoorbeeld Barcelona, Valencia of Reykjavik. Of willen jullie met de groep eens flink uitpakken en een stedentrip naar New York boeken? Niks is ons te gek! Laat ons jullie wensen weten en wij organiseren jullie groepsreis van A tot Z.

Groepsreis Stedentrip reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen