Reis op maat

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Jouw reis op maat gemaakt? Schakel dan de specialisten van Sophus Travel in. Met meer dan 25 jaar ervaring en een liefde voor reizen, weten wij van elke reis een onvergetelijke ervaring te maken. Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht. Of het nu met je collega’s, vereniging, familie of vrienden is: wij maken de reis die jullie niet snel zullen vergeten.

Jouw reis op maat gemaakt voor een onvergetelijke reis

Waar gaat jouw reis naar toe? Weet je al precies waar je heen wilt of twijfel je nog over de bestemming of over de te ondernemen activiteiten? In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. En staat jouw gewenste bestemming niet tussen ons aanbod? Laat het ons dan weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Onze reizen zijn op maat gemaakt en hierdoor altijd uniek. Geef jouw wensen aan ons door en we gaan voor je aan de slag.

Reis op maat reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen