België

België: bier, wafels en kasseienstraatjes

Voor een gezellig bedrijfsuitje hoef je niet ver van huis. Bij onze zuiderburen tref je hele sfeervolle steden aan. In het historische centrum van Brussel bewonder je de fraaie architectuur en loop je over de kinderkopjes naar de talloze bezienswaardigheden zoals het iconische Manneken Pis en het Europees Parlement. België staat bekend om zijn gezelligheid en daar zijn de meer dan 1500 soorten bier het bewijs van. Plof in Leuven neer op een terrasje en proef rijkelijk van de onbekende biertjes. Maar ook als je niet van bier houdt, is een groepsreis door België een absolute aanrader. Zo lijkt Brugge rechtstreeks uit een sprookje te komen met zijn schilderachtige kasseienstraatjes, pittoreske huisjes met trapgevels en de vele idyllische grachten. Maar ook de levendige haven van Antwerpen met zijn gezellige terrasjes is ontzettend sfeervol om met je collega’s te bezoeken. Of wat dacht je van de imposante torenrij in Gent? Genieten met je collega’s doe je op zijn Belgisch!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

Hele jaar

Valuta

Euro

Tijdsverschil

Geen

Hoogtepunten van deze bestemming

België biedt een scala aan bijzondere en unieke activiteiten voor groepen, zowel cultureel als actief. Hier zijn een aantal suggesties:

Stripmurenroute in Brussel

Verken de hoofdstad van België en ontdek de vele stripmuren die de stad sieren. Het is een unieke manier om kunst en cultuur te combineren.

Bezoek aan historische steden

Verken steden zoals Brugge, Gent, en Antwerpen, die rijk zijn aan geschiedenis, architectuur en kunst. Maak een wandeling door de middeleeuwse straatjes en bewonder de indrukwekkende gebouwen.

Brouwerijtochten

België staat bekend om zijn biercultuur. Bezoek een van de vele brouwerijen voor een rondleiding en proeverij. In steden als Brugge en Leuven zijn er diverse bierwandelingen een leuke groepsactiviteit.

Museumnacht

Sommige steden organiseren museumnachten, waarbij je ’s avonds musea kunt bezoeken en deelnemen aan speciale evenementen en activiteiten.

Kajakken in de Ardennen

Samen met een gids ervaar je de prachtige natuur van de Ardennen tijdens een kajaktocht over de rivieren, zoals de Lesse of de Ourthe.

Fietsen door Vlaanderen

Ontdek de Vlaamse regio per fiets, onder leiding van een lokale gids. Er zijn vele fietsroutes die je langs pittoreske dorpjes, kastelen en prachtige landschappen leiden.

Adventure Park Dinant

Voor de avontuurlijke groep is het Adventure Park in Dinant een uitstekende keuze. Hier kun je klimmen, abseilen en verschillende avontuurlijke activiteiten ondernemen.

Zipline in de Ardennen

Beleef een adrenalinekick door te ziplinen in de prachtige bossen van de Ardennen.

Strandzeilen in De Panne

Aan de Belgische kust kun je met een strandzeilwagen over het strand racen, wat zorgt voor een unieke en actieve ervaring.

Deze activiteiten bieden een mix van cultuur en avontuur, waardoor jouw groep een onvergetelijke tijd in België zal hebben.

België reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel