Congresreizen

werk combineren met ontspanning

Wil je een congresreis maken naar het buitenland om internationale contacten te leggen? Of ga je juist met een aantal directieleden op reis om wat zaken te bespreken met een relatie van het bedrijf? Een congresreis regelen wij tot in de puntjes. Of je nu een buitenlandse stad of een ver oord bezoekt; tijdens de reis is het prettig om de zaken af te wisselen met ontspanning. Genieten van een overheerlijk driegangendiner met je (buitenlandse) collega’s op een toplocatie in Parijs of Dubai? Of wil je juist vergaderen op een unieke plek in Kopenhagen of Thailand? Niets is te gek voor ons. Na de zakelijke activiteiten is er alle tijd om wat meer van de bestemming te ontdekken. Bezichtig samen met je collega’s de prachtige gebouwen in Porto of kom tot rust op de relaxte stranden van Zuid-Afrika. Een zakenreis in combinatie met een paar dagen sightseeën is absoluut een topdeal!

Hoogtepunten van deze bestemming

Er zijn verschillende redenen waarom het de moeite waard kan zijn om met een groep een congresreis te maken:

Netwerkmogelijkheden

Het bijwonen van een congres als groep biedt uitgebreide mogelijkheden om te netwerken met professionals uit jouw vakgebied. Door als groep te reizen, kun je elkaar ondersteunen bij het leggen van contacten en het uitwisselen van ideeën.

Kennisdeling

Het bijwonen van lezingen, workshops en presentaties tijdens een congres biedt de mogelijkheid om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en onderzoek binnen jouw vakgebied. Door als groep te reizen, kun je samen discussiëren over de gepresenteerde informatie en nieuwe inzichten delen.

Inspiratie opdoen

Een congresreis kan een bron van inspiratie zijn. Het ontmoeten van gelijkgestemde professionals, het horen van keynote-sprekers en het deelnemen aan interactieve sessies kan nieuwe ideeën genereren en je motiveren om innovatief te zijn binnen je vakgebied.

Teambuilding

Het reizen als groep naar een congres kan de teamspirit versterken. Het delen van ervaringen, het samenwerken tijdens workshops en het gezamenlijk ontdekken van een nieuwe stad kunnen de band tussen teamleden versterken.

Vertegenwoordiging

Het bijwonen van een congres als groep kan de professionele reputatie van jouw organisatie versterken. Het laat zien dat jouw organisatie betrokken is bij de sector en op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen en trends.

Kortom, het samen bijwonen van een congres als groep biedt tal van voordelen, variërend van professionele ontwikkeling en netwerkmogelijkheden tot teambuilding en kostenbesparing.

Congresreizen reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel