Dublin

Dublin: cultuur, historie en sfeer

Samen met je collega’s of verenigingsleden de cultuur, historie en sfeer van Dublin ervaren? Middeleeuwse kathedralen, gezellige pubs en interessante bezienswaardigheden: het bruisende Dublin in Ierland heeft het allemaal. Laat je meeslepen door de Ierse cultuur, bezoek een ‘singing pub’ en geniet van de heerlijke whiskey die de stad te bieden heeft. Ontdek alles over de geschiedenis van Dublin tijdens de Viking Walk Tour en leer in het Writers Museum meer over de grote schrijvers die hier leefden. Hoewel de stad erg charismatisch is, stralen de inwoners van Dublin misschien wel de meeste charme uit. Ze zijn heel gastvrij en vertellen je graag in welk restaurant of pub je moet zijn voor een echte traditionele Ierse maaltijd. Dublin, met zijn historische gebouwen en prachtige pleinen in Gregoriaanse stijl, staat absoluut garant voor een fantastische groepsreis.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

April tot en met oktober

Valuta

Euro

Tijdsverschil

In Dublin is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

Hoogtepunten van deze bestemming

Dublin biedt een breed scala aan bijzondere en unieke activiteiten voor groepen. Hier zijn enkele suggesties:

Cooking Class bij Dublin Cookery School

Neem deel aan een kookcursus bij de Dublin Cookery School en leer traditionele Ierse gerechten bereiden. Het is niet alleen lekker, maar ook een geweldige teambuildingactiviteit.

Greyhound races

Beleef de opwinding van greyhound races terwijl de honden op volle snelheid over de renbaan racen. Het is een dynamische en levendige ervaring. Voor degenen die van een gokje houden, biedt het bijwonen van greyhound races de mogelijkheid om op je favoriete hond te wedden en de opwinding te vergroten.

Guinness Storehouse

Breng een bezoek aan de beroemde Guinness-brouwerij en ontdek het brouwproces van dit iconische Ierse bier. Geniet van een proeverij en het panoramische uitzicht op Dublin vanaf de Gravity Bar.

Dublin Literary Pub Crawl

Verken de rijke literaire geschiedenis van Dublin tijdens een literaire kroegentocht. Lokale acteurs begeleiden je naar beroemde literaire plekken en laten je genieten van poëzie en proza in traditionele Ierse pubs.

Viking Splash Tour

Maak een amfibievoertuigtocht door Dublin en leer meer over de Vikinggeschiedenis van de stad. Een leuke en interactieve manier om de bezienswaardigheden vanaf het land en het water te bekijken.

Dublin Film Locations Tour

Verken de filmlocaties van bekende films en tv-series die in Dublin zijn opgenomen. Maak een eigen filmtrail met clips en trivia, en laat de groep de locaties zelf ontdekken.

Zipline Adventure in de Dublin Mountains

Voor wat adrenaline en avontuur kun je een dagtrip naar de Dublin Mountains plannen, waar de groep kan genieten van ziplining met prachtige uitzichten op de omgeving.

Pub Olympics

We organiseren een mini-Olympische Spelen in verschillende pubs van Dublin. Denk aan darttoernooien, tafelvoetbalwedstrijden en andere pubspellen, en beëindig de dag met een medailleceremonie in een lokale pub.

Dublin Ghost Tour

Ontdek de spookachtige kant van Dublin met een nachtelijke rondleiding langs enkele van de meest spookachtige locaties. Luister naar enge verhalen en legendes over geesten en spoken.

Trinity College en het Book of Kells

Bezoek de prachtige campus van Trinity College en bewonder het Book of Kells, een verlicht manuscript dat wordt beschouwd als een meesterwerk van de middeleeuwse kunst.

Dublin Castle

Verken het historische Dublin Castle, waar je door prachtige zalen kunt wandelen, waaronder de indrukwekkende St. Patrick’s Hall. Leer meer over de geschiedenis van het kasteel en zijn rol in de Ierse geschiedenis.

Traditionele Ierse Muziekavond

Geniet van een avond vol traditionele Ierse muziek en dans in een van de vele pubs die live optredens aanbieden. Dit is een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren.

Dublin reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel