Engeland

Krijtrotsen en landschapstuinen in Engeland

Engeland is het land van tradities, mooie steden, prachtige kathedralen, schitterende tuinen en een rijke historie. Dit alles kom je tegen en ervaar je tijdens de kunst- of tuinreis door dit voortreffelijke land. Hoewel het van Amsterdam naar Engeland nog geen uur vliegen is, waan je je hier in een totaal andere wereld. Dat komt echt niet alleen doordat de Engelse aan de andere kant van de weg rijden. Het land heeft een magische gloed over zich heen. Ga op pad in de hoofdstad Londen en wandel naar de Big Ben terwijl de rode dubbeldekkers naast je voorbij razen en geniet aan het einde van de middag van een high tea. Of juich hard mee tijdens een voetbalwedstrijd in het stadion van FC Liverpool. Het populaire havengebied Albert Dock leent zich uitstekend om te slenteren langs de musea, hippe winkels, gezellige bars en smaakvolle restaurants. Even bijkomen van alle indrukken? Dat doe je natuurlijk in de schitterende natuur van Engeland zoals bij de krijtrotsen Seven Sisters net buiten Eastbourne.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

April – Oktober

Tijdsverschil

1 uur vroeger

Valuta

Britse Pond Sterling. De pond sterling is onderverdeeld in 100 pence (p).

Hoogtepunten van deze bestemming

Engeland biedt een scala aan bijzondere en unieke activiteiten voor groepen, variërend van culturele ervaringen tot actieve avonturen.
Hier zijn een aantal suggesties:

Bunkerdiner in Dover

Geniet van een exclusief diner in de historische bunkers van Dover, compleet met een unieke culinaire ervaring en een fascinerend uitzicht op het Kanaal.

Geheime tuinen van Heligan

Bezoek de Lost Gardens of Heligan in Cornwall, ontdek verborgen hoekjes en geniet van een exclusieve rondleiding om de geschiedenis van deze verloren gewaande tuinen te leren kennen.

Shakespeare in het Globe Theatre

Woon een privévoorstelling bij in het Globe Theatre in Londen, inclusief een backstage-tour en een ontmoeting met de acteurs.

Champagneproeverij in de White Cliffs of Sussex

Proef heerlijke Engelse mousserende wijn met uitzicht op de iconische White Cliffs of Dover tijdens een exclusieve champagneproeverij.

Overnachting in een kasteel

Boek een exclusieve overnachting in een van de vele historische kastelen die hun deuren openen voor gasten, zoals Thornbury Castle in Gloucestershire.

Theaterbezoek in Londen

Breng met je groep een avond door in het beroemde West End en geniet van een live theatervoorstelling.

Bezoek aan historische kastelen

Ontdek de rijke geschiedenis van Engeland door een bezoek aan prachtige kastelen zoals Windsor Castle, Warwick Castle of de Tower of London.

Wandeling door de universiteitssteden

Verken steden als Oxford en Cambridge, bewonder de historische universiteitsgebouwen en geniet van de academische sfeer.

Musea in Londen

Bezoek wereldberoemde musea zoals het British Museum, het Victoria and Albert Museum en het National Gallery.

Literaire tour in Stratford-upon-Avon

Verken de geboorteplaats van William Shakespeare en ontdek de plaatsen die geassocieerd worden met de beroemde schrijver.

Fietsen in de Cotswolds

Verken met onze gids de pittoreske dorpjes en glooiende heuvels van de Cotswolds per fiets.

Surfen in Cornwall

Voor de avontuurlijke groep is surfen aan de prachtige kust van Cornwall een geweldige optie.

Ballonvaart over Bath

Ervaar de prachtige Georgische architectuur van Bath vanuit de lucht tijdens een ballonvaart.

Grottentocht in Yorkshire Dales

Verken de ondergrondse wereld van de Yorkshire Dales met een avontuurlijke grottentocht.

Falconry-ervaring in Warwick Castle

Word een valkenier voor een dag en leer de kunst van het vliegen met roofvogels in de prachtige omgeving van Warwick Castle.

Middeleeuwse boogschietervaring

Probeer middeleeuws boogschieten in de sfeervolle setting van een historisch landgoed, zoals Bodiam Castle in East Sussex.
Deze activiteiten bieden een combinatie van culturele verrijking en opwindende avonturen, waardoor jouw groepsreis door Engeland onvergetelijk wordt.

Engeland reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel