Gent

De imposante torenrij van Gent

Voor de typische Belgische gezelligheid reis je af naar Gent. Daarom is deze stad ideaal voor een bedrijfsuitje om plezier te hebben met je collega’s. Gent is een stad met genoeg geschiedenis en cultuur, maar het is ook heel modern en trendy. De stad ontdek je door het maken van een stadswandeling, een rondvaart of door een fietstocht. Begin bij de St. Michielsbrug om de imposante torenrij van Gent te zien. Verken de grachten met prachtige historische gebouwen en strijk neer in een sfeervol cafeetje en proef van de vele soorten Belgisch bier. Bijna alles in de stad is de moeite waard om te zien zoals het Stadsmuseum, de waterburcht het Gravensteen en de pleinen Graslei en Korenlei. Het autovrije centrum maakt Gent perfect om een dagje te shoppen. Voor een gezellige avond met de groep duik je het nachtleven in op de Oude Beestenmarkt. Kortom, ga genieten op zijn Gents!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

Tussen april en oktober.

Valuta

Euro

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil.

Hoogtepunten van deze bestemming

Hier zijn een aantal suggesties voor bijzondere groepsactiviteiten in en rondom Gent:

Boottocht door de grachten

Verken de historische grachten van Gent per boot. Het geeft je een uniek perspectief op de stad en haar architectuur.

Gentse Bierboot

Combineer een boottocht met een bierproeverij. Een boot vaart langs de grachten terwijl je geniet van lokale bieren en bijpassende hapjes.

Gentse Pubquiz in een Kasteel

Organiseer een pubquiz in een historisch kasteel in de omgeving van Gent. Test de kennis van je groep terwijl je geniet van een unieke setting.

Gentse Bierproeverij

Ontdek de rijke Belgische biercultuur door een bierproeverij te organiseren. Er zijn veel gezellige cafés en brouwerijen in Gent waar je lokale bieren kunt proeven.

Street Art Tour

Gent staat bekend om zijn levendige street art-scene. Met een lokale gids verkennen we de straten, waar we de kleurrijke en creatieve graffiti en muurschilderingen te bewonderen.

Kookworkshop Belgische Keuken

Leer samen met je groep de geheimen van de Belgische keuken kennen door deel te nemen aan een kookworkshop. Chocolade maken of het bereiden van Vlaamse stoofpotjes zijn populaire keuzes.

Bezoek aan het Gravensteen

Een middeleeuws kasteel in het hart van de stad. Verken de torens, loopbruggen en tentoonstellingen om meer te weten te komen over de geschiedenis van Gent.

Lekkerbekkenwandeling

Ontdek de culinaire hoogstandjes van Gent door een wandeling te maken langs de lokale markten, bakkerijen en delicatessenzaken. Proef de verschillende specialiteiten van de stad.

Rondleiding door de Gentse Begijnhoven

Bezoek de rustige begijnhoven van Gent, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Deze schilderachtige, historische plekken bieden een vredige ontsnapping uit de drukte van de stad.

Gent reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel